הייייי!♥♥
אז מי שעוקב אחריי באינסטגרם, יודע שאור ואני התחלנו להיות חזקים בקטע של הכנת סירופים ביתיים.
החשק התחיל כשאור ממש רצה להכין lavender latte!

הסירופ הראשון: לבנדר

למתכון:
2 כפות לבנדר מיובש (פרחים)
כוס סוכר
כוס מים
להביא את הסוכר והמים לרתיחה, להוסיף את הלבנדר, לבשל על חום בינוני-נמוך עד לצימצום והסמכה.
(אפשר לראות באינסטגרם שלי, תחת ההיילייט “רוקחים משקאות” את תהליך ההכנה)

לפי דעתי, הסירופ מאוד מוצלח בהכל, כי אני סאקרית של לבנדר וטעם פרחוני, אבל אם להיות ספציפית, אני ניסיתי וממש אהבתי:
בקפה (קר או חם), בתה קר (שחור או ירוק), ביוגורט טבעוני עם גרנולה.

הסירופ השני: Pumpkin Spice

למתכון: The Ultimate Pumpkin Spice Latte (המתכון בתיאור הסרטון+הסרטון מומלץ לצפייה, הוא מעולה ☺)
(אפשר לראות באינסטגרם שלי, תחת ההיילייט “רוקחים משקאות” את תהליך ההכנה)
לפי דעתי, הסירופ הזה, כמו הלבנדר, יכול להשתלב במגוון משוגע של דברים:
קפה (ניסינו בקר, היה סופר טעים), תה, רק חלב, על עוגת תפוחים (אמא ניסתה ומאוד מאוד אהבה), על גלידת וניל ותכלס…על מה לא?

תודה רבה לאהובי – אור, על הכנת הסירופים (אני ניקיתי את המטבח!) ועל צילום התמונות המעולות,

עוד סירופים שאני ממש חושקת בהם:
1. צ’אי
2. דבש טבעוני
3.משהו באווירת קריסמס (למשל טופי או ג’ינג’רברד)
4. סירופ ורדים

מה דעתכם? אהבתם?
ואיזה סירופ נשמע לכם מעניין או טעים יותר – הלבנדר או הדלעת?
כמו תמיד, אשמח לשמוע לדעתכם! ♥

4 תגובות

השאירו תגובה